Як відомо, глава Офісу президента Володимира Зеленського Андрій Богдан збирається залишити свою посаду. Його відставка і призначення на посаду голови ОП Андрія Єрмака ніяк не вплинуть на політичний курс України. Про це повідомляє пресслужба Офісу глави держави.

Андрій Богдан

"З сьогоднішнього дня Офіс Президента України очолює Андрій Єрмак. Попередній керівник Андрій Богдан подав у відставку. Офіс Президента вдячний за його роботу протягом цих місяців. Зміна керівника Офісу Президента України жодним чином не впливає на політичний курс держави. Попереду - важливі реформи, і саме на цьому фокусується команда Володимира Зеленського", - сказано в повідомленні.

Також в Офісі президента України впевнені, що новий глава впорається з покладеним на його плечі відповідальністю.

Андрій Єрмак

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що глава Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан збирається йти у відставку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський розповів про відставку Андрія Богдана і призначення Єрмака.

Також "Знай.ua" писав, що глава держави Володимир Зеленський підписав указ про відставку Андрія Богдана.