Президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента України в понеділок, 11 лютого. Відповідний наказ з'явився на сайті президента.

Новим керівникам призначили помічника Андрія Зеленського Єрмака. Богдан же запам'ятався українцям гучними скандалами і дивною поведінкою.

День Незалежності України Богдан провів у Сен-Тропе, чим обурив громадськість. Там він гуляв на весіллі свого друга. Він навіть заспівав гімн в розпалі вечірки на приватній яхті.

Богдан не був тактовним навіть на такій високій посаді. Так, він пародіював екс-президента України Петра Порошенка під час його виступу з трибуни Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Богдан в Раде пародирует Порошенко, а Зеленский еле сдерживает смех))

Geplaatst door Василий Голобородько op Woensdag 4 september 2019

Під час брифінгу Зеленського після зустрічі нормандського формату в Парижі Андрій Богдан і зовсім почав співати пісню Океану Ельзи "Холодно".

Богдан змінив змию аватарку в соціальних мережах після того, як в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Іван Баканов вибив Андрію Богдану зуби в Офісі президента. Сам же Андрій Богдан вирішив підігріти чутки, показавши у Facebook своє фото з "розбитим обличчям і "вибитими" зубами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, глава Офісу президента Андрій Богдан іде у відставку.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський дав свою оцінку звільнення Богдана і призначенням Єрмака.

Також Знай. ua писав, що Зеленський звільнив Богдана і відразу знайшов заміну.