Президент України Володимир Зеленський ніколи не обіцяв швидко покінчити з війною на Донбасі, а також повернути окупований Росією Крим.

Про таке заявила народний депутат України від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк в ефірі телеканалу ATR.

"Ця влада не говорила, не обіцяла вам того, що вона припинить відносини, припинить мирні переговори. Чи не обіцяла повернути Крим. Президент не обіцяв повернути Крим, наскільки мені відомо. Так само, як він не обіцяв побороти всіх олігархів, а йому приписують ці обіцянки", - сказала вона.

Ольга Василевська-Смаглюк, фото: Справа
Ольга Василевська-Смаглюк, фото: Справа

Водночас Василевська-Смаглюк додала, що Зеленський хоче миру в Україні, щоправда, як це зробити наріз він не знає.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Але він не говорив, що він це може зробити завтра. Він хоче миру за всяку ціну, хоче повернути території будь-яку ціну, але, на жаль, він не знає і у нього немає стратегії, я думаю так, про яку він може розповісти. Стратегія з'являється в міру гри", - підсумувала вона.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський в Омані зраджував Україну? "Схеми" показали сенсаційне розслідування. Журналістам таки вдалося знайти "російський слід" у поїздці Зеленського до Оману

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єрмак "викликав на килим" журналістів, які розслідували поїздку Зеленського до Оман

Також "Знай.ua" писав, Нацкорпус висунув Зеленському ультиматум через поїздку в Оман, офіційна заява