Як відомо, у п'ятницю, 14 лютого, вся Україна святкує День святого Валентина (День всіх закоханих). В честь цього любовного свята у мережі з'явилася добірка привітань-валентинок із зображенням відомих українських політиків та їх цитатами. Гумористичні "листівки" розмістили в Telegram-каналі "Недоторкані".

Так, на цих смішних і, в теж час, любовних картинках зображені: колишній президент України Петро Порошенко, колишній глава Офісу президента Андрій Богдан, президент України Володимир Зеленський і Олена Зеленська, глава МВС Арсен Аваков, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, Юлія Тимошенко та інші українські чиновники.

"С праздничком, Недоторкані", - підписали публікацію.

Валентинка, Telegram

Валентинка, Telegram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Валентинка, Telegram

Валентинка, Telegram

Валентинка, Telegram

Валентинка, Telegram

Валентинка, Telegram

Валентинка, Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'янин вирішив оригінально привітати свою другу половинку з Днем святого Валентина і вирішив подарувати гігантське серце.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер і ревізор краси на Новому каналі Олена Філонова в День святого Валентина поділилася своєю думкою про подарунки від чоловіків.

Також "Знай.ua" писав, як оригінально освідчитися в коханні і порадувати свої половинки галицьким гумором на День святого Валентина.