Перед початком з'їзду "Слуг народу", який має відбутися напередодні, заступниця глави фракції Євгенія Кравчук заявила, що політична сила президента України Володимира Зеленського вже обрала собі офіс, яким став виставковий центр "Парковий".

Про таке вона заявила для видання LB.ua

За її словами, саме в "Парковому" проходили виборчі кампанії Володимира Зеленського та партії "Слуга народу" тому вони й вирішили обрати це місце.

Євгенія Кравчук

"Ми вирішили, що це буде офіс партії для різних наших структур", - сказала Кравчук.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відтак, у "Парковому" відтепер проводитимуть з'їзди, збори глав ОТГ і місцевих депутатів. Зокрема, 15 та 16 лютого там пройдуть тренінги для обраних голів ОТГ від партії "Слуга народу".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський анонсував "очищення" лав партії "Слуга народу". Президент України зауважив, що він відчуває особисту провину за деяких її членів

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Траурне вбрання" Олени Зеленської: чи порушила дрес-код перша леді у Ватикані

Також "Знай.ua" писав, Зеленського змусили виправдовуватися за "слуг народу": "Зашкварився"