Президент України Володимир Зеленський потрапив у курйозну ситуацію під час Мюнхенської конференції з безпеки. В українського лідера виникла проблема з навушниками і він про це повідомив присутніх.

Під час бесіди з модератором Крістіан Аманпур главі держави дали навушники, в яких паралельно з її голосом грала музика. Відео транслюється на YouTube-каналі In Time Ukraine.

"Я чую музику в навушниках", – сказав Зеленський.

"Ви мене чуєте, або тільки музику", – поцікавилася модератор. "І те, і інше", – відповів Зеленський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Аманпур у відповідь пожартувала: "Може мій голос для вас звучить як музика".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський
ukrinform.ua

Також модератор зазначила, що навушники великі, а вона звикла працювати з маленькими. На що Зеленський пожартував, що у нього "великі вуха, тому і навушники теж великі". Пізніше йому все-таки замінили гарнітуру.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський в Омані зраджував Україну? "Схеми" показали сенсаційне розслідування. Журналістам таки вдалося знайти "російський слід" у поїздці Зеленського до Оману

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єрмак "викликав на килим" журналістів, які розслідували поїздку Зеленського до Оману

Також "Знай.ua" писав, Нацкорпус висунув Зеленському ультиматум через поїздку в Оман, офіційна заява