Президент України Володимир Зеленський зустрівся з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою та обговорив ряд законопроектів, які мають на меті покращити економіку держави.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Як відзначається, це вже другі перемовини українського лідера з очільницею МВФ цього року. Відтак, цього разу вони обговорили законопроекти, які допоможуть Україні вийти на стабільне економічне зростання. Зокрема, мова йшла про перебіг судової реформи, побудову системи верховенства права, так званий законопроект про банки.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський
ukrinform.ua

"Наша зустріч з Крісталіною Георгієвою була, як завжди, конструктивною. Обговорили останні події та позитивні досягнення в нашій економіці, які принесуть користь кожному українцю. Наш діалог з МВФ змістовний, а стосунки – дружні", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський в Омані зраджував Україну? "Схеми" показали сенсаційне розслідування. Журналістам таки вдалося знайти "російський слід" у поїздці Зеленського до Оману

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єрмак "викликав на килим" журналістів, які розслідували поїздку Зеленського до Оману

Також "Знай.ua" писав, Нацкорпус висунув Зеленському ультиматум через поїздку в Оман, офіційна заява