Президент України Володимир Зеленський виступив з заявою щодо можливості проведення місцевих виборів на всій території України включно з окупованими територіями вже восени 2020 року, якщо всі безпекові та правові вимоги будуть дотримані.

Ця теза була озвучена Зеленським під час його виступу на Мюнхенській конференції з питань безпеки, повідомляє пресслужба президента.

"Людям на Донбасі потрібні вибори, які будуть визнані Україною, всім світом легітимними. І вони не можуть бути такими, якщо пройдуть не за українським законодавством, під звуки пострілів та без контролю нашого кордону", - пояснив офіційну позицію держави її глава.

Зеленський, фото скріншот
Зеленський, фото скріншот

Також президент підкреслив, що окремою загрозою є останні дії Росії: російська сторона відкрито інформує видачу в окупованому Донбасі 125 тисяч російських паспортів за минулий рік.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зеленський наголосив, що проведення місцевих виборів на окупованих територіях Донбасу неможливе без дотримання базових безпекових і політичних умов, дотримання Конституції України та міжнародних стандартів демократичних виборів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ефектна блондинка показала в TikTok, як танцює в нічному клубі з Зеленським.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Квартал 95" знищив репутацію Зеленського після промови гаранта про літак МАУ, українці не витримали

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський розсварив українців на Новий рік: "Раніше ф*ки посилали".