На днях у мережі розгорівся вкрай серйозний скандал пов'язаний із Зеленським та "Вечірнім кварталом". Так, українців не на жарт розізлило те, що після виступу президента стосовно жахливої авіакатастрофи літака МАУ, в ефірі телеканалу "1+1" показали концерт "Кварталу 95".

На таке гнівно відреагували десятки українців у коментарях під відеороликом, опублікованим на Facebook-сторінці Офісу президента.

Так, користувачі пишуть, що можна було внести корективи та замінити квартал на щось інше, або знайти підходящий час для звернення, адже виглядає це вкрай ганебно.

Володимир Зеленський, скріншот із відео: Facebook
Володимир Зеленський, скріншот із відео: Facebook

"Коли більш менш привели в норму і вид студії і спіч президента, не обійшлося без ганьби. На каналі 1+1 після закінчення виступу вискакує заставка "Кварталу" і радісні пики, включно з президентом, співають веселу пісеньку. Противно так. Вас дивляться люди, які втратили дітей, батьків і близьких, ми сумуємо, розумієте, блазні?", - пишуть обурено під дописом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Окрім цього, як відзначається, між "кварталом" та зверненням не було навіть паузи.

"А можна було після виступу на 1+1 не ставити програму вечірній квартал із Зеленським? Жах як неприємно було дивитися два Зеленських у різних вимірах. Тут він сумує, а через 30 секунд веселиться", - кажуть невдоволено українці.

Скріншот коментаря

Скріншот коментаря

Нагадаємо, що після розмови з президентом Ірану Хасаном Рухані президент України Володимир Зеленський зробив термінове звернення до усіх українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії.

Також "Знай.ua" писав про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.