Український блогер Михайло Подоляк звернув увагу українців на те, як діє команда президента Володимира Зеленського після трагічних новин про аварію борту компанії МАУ в Тегерані.

Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані, УНІАН
Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані, УНІАН

Про це стало відомо завдяки повідомленню Михайла Подоляка в мережі Facebook.

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

"Вічні "дитячі" теорії змов. Як же нам це подобається). "Зеленський приїхав додому з затримкою в добу... Зеленський довго мовчав і довго не оголошував траур... Зеленський несподівано полетів на відпочинок... Вся команда Зеленського розлетілася на моря і гірськолижні курорти... Без Зеленського ніхто не може прийняти навіть елементарного рішення змінити усміхнені аватарки на час жалоби"... І - як обов'язковий загальний рефрен - "президент завжди запізнюється з реакціями на гарячі та резонансні події". І? Проблема то в чому? Грубо кажучи, чим реакції Зеленського відрізняються (за підсумковим значенням) від пафосних і скоростиглих реакцій його попередників? Адже по суті нічим. Ми (читай - наші вожді) завжди відрізнялися неймовірним невмінням працювати в важких кризових умовах. Завжди воліли почекати і трохи поплавати по течії)...", - пише Подоляк.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, Медведчук і Зеленський вплинули на розстановку сил серед олігархів.

Як повідомляв Знай.uа як отримати подвійне громадянство в Україні: у Зеленського запропонували варіанти.

Знай.uа писав, Зеленський з шиком повернувся з Оману через аварію МАУ: шалені гроші за чартер.