У вівторок, 18 лютого, російсько-окупаційні війська спробували прорватися через лінію розмежування на Донбасі. Ворог пішов в наступ на українські позиції в районі Золотого.

Загострення ситуації на Донбасі прокоментував лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький. Він зазначив, що сьогоднішня атака путінських найманців є наочним результатом "розведення".

"Щоб там не говорив Генеральний штаб, титм більше, щоб там не говорив президент, це була локальна наступальна операція із завданням захопити декілька прередових позицій української армії. І на скільки мені відомо, ці позиції на превеликий жаль були захоплені сьогодні вранці. Це було зроблено на тій самій ділянці, яку Зеленський виставляв головним успіхом своєї так званолї стратегії миру. Хоча я переконаний, що це стратегія немиру, тому що мир досягають твердістю і силою. А це стратегія капітуляції", - зазначив Білецький.
Андрій Білецький закликав українців висловити протест владі проти недолугої політики і в першу чергу Сивосі, який, за словами нардепа, "завтра проводить свою виставу під назвою "платформа примирення і єдності".