Голова партії "Національний корпус", засновник і перший командир добровольчого полку "Азов" Андрій Білецький жорстоко розкритикував фракцію "Слуги народу" стосовно того, що вони практично кожного місяця змінюють свою власну ідеологію, а також "живуть" на кошти звичайних українців.

Про це він написав у власному Telegram-каналі.

"Партія "Слуга народу" в черговий раз визначилася з назвою своєї ідеології. Тепер це активний центризм! Назви стають все більш дивними. Оскільки ідеологія партії Президента змінюється кожні три місяці, то її назва пропоную вибирати на конкурсі Я пропоную наступні варіанти: апоплексичний детермінізм, краніологічне месіанство, транссексуальний шизопацифізм, пасивне циркофаріанство, енурізний абсолютизм.

Андрій Білецький, фото: Апостроф
Андрій Білецький, фото: Апостроф

Окрім цього, він нагадав українцям і про те, що наразі КВЦ "Парковий" окупували "слуги", але платити за нього з власних податків будуть українці:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Найцікавіше, що вся ця комедія оплачена за ваші гроші, бо відсьогодні офіційно офісом партії "СН" є КВЦ Парковий! Найдорожчий, мати його, офісний центр Країни! Той, який Янукович побудував за держрахунок, але оформив як приватну власність! Той який Порошенко залишив в приватній власності Януковича, отримавши підозрюю, частку в КВЦ. Той Парковий, за який ви будете платити з податків - як за офіс нинішньої правлячої партії. Платити Януковичу і Порошенко за офіс Зеленського".

Нагадаємо, раніше Зеленський послав Путіну ″телефонну″ валентинку: про що говорили у День закоханих два Володимири.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський в Омані зраджував Україну? "Схеми" показали сенсаційне розслідування.

Також "Знай.ua" писав про "Путін - Хубло": Зеленський засвітився на першій шпальті російської газети.