У вівторок, 17 грудня, російська газета "Ведомости" вийшла з фотографією українського лідера Володимира Зеленського і рекламою годинників Hublot на першій смузі. Про це повідомляє Meduza.

Газета Ведомости

Так, на першій шпальті газети знаходиться стаття "Зеленський пішов на поправки" про децентралізації влади в Україні. Також дана стаття проілюстрована великою фото глави української держави Зеленського, а під нею розміщена реклама годинників Hublot.

Слід зазначити, що в грудні російський телеканал "ТНТ" почав транслювати серіал "Слуга народу" в головній ролі з президентом України Володимиром Зеленським.

Але з першої серії вирізали жарт, які стосуються президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Володимир Зеленський

За сюжетом новообраний президент Голобородько приходить вибирати дорогі годинники і костюм, який йому тепер належить за статусом, і помічник розповідає йому, що Путін носить годинник швейцарської марки Hublot. Потім Зеленський його перепитує: "Путін – Хубло?". Цю сцену вирізали з серіалу.

Нагадаємо, що російський телеканал "ТНТ" вирізав з українського серіалу "Слуга народу" жарт про Путіна і в той же день скасував показ наступних серій.

Як повідомляв портал Знай.ua, батько президента України Володимира Зеленського Олександр Семенович розповів, як він оцінює період влади власного сина в країні.

Також портал Знай.ua писав, що в Баку розпочалася зустріч Володимира Зеленського та Ільхама Алієва. 17 грудня в Баку президент України зустрівся з главою Азербайджану для переговорів і підписання низки двосторонніх угод.