З давніх часів люди вчилися передбачати майбутнє по зірках, орієнтуватися в часі та просторі, впливати на свою долю і дізнаватися своє призначення. “Знай.uа” поспілкувався з відомим українським астропсихологом Марією Воліною про Володимира Зеленського та його особистісні якості. Знаючи його дату народження, 25 січня 1978 року, можна зрозуміти, яка він людина і як йому вдалося стати президентом України.

Астропсихолог Марія Воліна

Що можна в цілому сказати про Володимира Зеленського, знаючи його дату народження (25 січня 1978 року)?

Можу сказати, що ця людина, перш за все, актор, який любить керувати, який любить бути на виду, для якого дуже важливий авторитет, щоб його хвалили, щоб він був поміченим, був знаковим. І при цьому, якщо говорити про гороскоп, йому не властиві підкилимні ігри, маніпуляції, якісь тонкі дипломатичні здібності. Чого йому може не вистачати в політиці - це дипломатичного такту, уміння читати між рядків.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Володимир Зеленський

Він - актор, він може зіграти все що завгодно і перевтілитися в кого завгодно, вміє вести за собою, запалювати, бути харизматичним. У нього приголомшлива енергетика. Але дипломатичного чуття, тонкого закулісного вміння лавірувати - немає. І також варто сказати, що він, мабуть, звик діяти більш прямо, ніж вичікувати і займати якусь позицію, ніж бути за лаштунками, ніж робити щось більш обачно. Недолік цих якостей може бути перешкодою у великій політиці, оскільки президент відповідальний за зовнішню політику. Тут важливо вивіряти кожне слово, вміти чекати і вміти, можливо, десь не показувати явно своїх намірів.

Важливий момент щодо гороскопу Володимира Зеленського та України. Гороскоп показує його як людину-новатора, дуже ініціативного, як людину, повного енергією, який вміє очолювати і командувати. Але не потрібно забувати, що є в країні певна система: влади, закону, правил. Зеленський - реформатор, і іноді бажання швидких і кардинальних змін призводить до революції, до потрясінь і не тим сприятливим наслідкам, яким керувалися новатори. Тому для нього важливо не тільки навчитися лавірувати, а вичікувати і не бути настільки прямим в своїх певних заявах, адже зовнішня політика - справа тонка. В дипломатії потрібні такі якості як тактовність і делікатність, уміння почекати відповідний момент.

Інавгурація президента України

Якщо говорити про Україну, то Зеленському потрібна людина, партнер, структура або радник, який допоможе йому навчитися врівноважувати свої ідеї і стримувати їх, щоб вони не стали потрясінням, а втілювалися послідовно. З точки зору його гороскопу - у нього дуже багато ідей. Якщо їх можна було швидко втілити в такій структурі як "Квартал 95", то уявіть, якщо ці ідеї масштабувати до розмірів країни - це може загрожувати потрясіннями, і не завжди приємними для народу. Тобто Зеленському необхідно більше послідовності в діях і не поспішати, знаходити компроміси між старою системою і бажанням нового.

Дружина Володимира, Олена Зеленська, так само Водолій (народ. 16 лютого) і однолітка. Два Водолія в союзі - це сильна пара?

Можу сказати в цілому, за класикою, два Водолія в союзі - це досить непросто: обидва - новатори, обидва ініціативні, обидва по-своєму лідери, оригінальні і самобутні люди. Вони один одного розуміють, їм один з одним комфортно, вони відчувають один одного, але швидше за все такий союз - це виняток із правил. Найчастіше вони дзеркалять один одного, але не завжди доповнюють один одного. У їхньому випадку, тут більше позитивних показників, ніж негативних, але це виняток.

Володимир і Олена Зеленська

Що або кого варто побоюватися Володимиру Зеленському?

Загрози замахів є, тому що старій системі можуть не сподобатися ті нововведення, які неминуче прийдуть з керуванням Зеленського. Загрози є, але є ще важливий момент, який не пов'язаний з зовнішніми загрозами, про які повинна дбати його служба безпеки. Цей момент дуже тонкий енергетично. Є поняття Егрегор - це енергетика певного місця, певної посаді. Егрегор часто сильніше, ніж одна людина, тобто, коли Зеленський вступив на президентський пост, його особистість неминуче буде змінюватися під впливом президентства. У нього станеться велика трансформація особистісна. Дуже важливо, щоб він її витримав, і щоб ті позитивні якості, з яким він прийшов на цю посаду, - збереглися, тому що така посада творить людину: вона дуже велика і може настільки істотно змінити людину, що, скажімо так, це будуть кардинальні зміни.

Як думаєте, у кожної людини є свій янгол-охоронець?

Так, у кожного є янгол-охоронець. Про це йдеться в багатьох релігіях. І ще я вірю, чим більше і сильніше місія людини і її завдання, тим більше у неї янголів-охоронців. Думаю, що у президента янголів-охоронців цілі полки.

У вас є багато клієнтів, імена яких не можна називати, це і політики в тому числі. З якими проблемами до вас звертаються?

Ви знаєте, з самими різними. Це не тільки кар'єра, це і особисте життя, і питання самоідентифікації, тому що нерідкі випадки, що людина незадоволена, навіть будучи успішною у своїй діяльності - вона хоче більшого і хоче бачити себе в іншій іпостасі. Питання особистого життя, почуттів, виховання дітей. Я займалася тим, що підбирала персонал в будинок з точки зору астрології - це няні, водії, охоронці. Я рекомендувала топ-менеджерів, з точки зору гороскопу і психологічного профайлінга, на досить високі посади. Я вирішувала любовні трикутники, іноді навіть чотирикутники, і підбирала дати для весіль - питання різні, але більшість - це питання особистого характеру.

Сім'я президента України

Що стосується майбутнього України, то я вірю, що кожна людина буде професіоналом у своїй галузі. Якщо ми всі будемо вірити у хороше, то так воно і буде. І зірки, і янголи-охоронці будуть на нашій стороні.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше у Зеленського передбачили майбутнє Юрія Луценка.

Як повідомляв “Знай.uа”, Євген Кошовий із Квартал 95 розповів про сильну і слабку сторони Зеленського.

Також “Знай.uа” писав, що сенатор Портман поділився враженнями від зустрічі із Зеленським.