Андрій Білецький розкритикував Геннадія Кернеса і обрушився на сепаратистів з новою силою.

Відповідний пост він опублікував у своєму Telegram.

Він згадав про те, як "антиукраїнська сволота" зраділа ураження Порошенко і заявив про її реванш.

Вибори закінчилися поразкою Порошенка, а деяка антиукраїнська наволоч сприйняла це як власну перемогу і вже планує повноцінний реванш. Дивно. Бо лічені тижні тому ця сама наволоч обмінювалася з Порошенком публічними компліментами і гарантувала йому результат на виборах.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Андрій Білецький

Також він згадав, ка мер Харкова фінансував "Оплот", назвавши його українофобом.

"Мер Харкова Геннадій Кернес до Майдану серйозно вкладався в «Оплот». Під час Майдану з ним вже готувався до проголошення ХНР. Плани провалилися. Тому мімікрував під нову владу і публічно підтримав Порошенка. Перед виборами прогарантував йому результат. Чинний президент разом зі своїм кумом Генпрокурором заплющили очі на антидержавну діяльність Кернеса і прогарантували йому політичну недоторканність. Тепер харківський голова, який ще в 2014-му мав всерйоз і надовго сісти в тюрму, повертає місту ватне обличчя. Найбільш побєдобісне 9 травня відбулося в Харкові. Цього року хіба що в Москві градус ватного біснування був вищим. Але Кернесу цього виявилося замало: він оголосив про повернення проспекту Жукова. У 2016-му він перейменований на проспект генерала Григоренка. Не Бандери, не Шухевича, не Жадана. Генерал Григоренко, як і Жуков – учасник війни. Але на відміну від Жукова, він не наказував своїм підлеглим вести на вірну смерть українців, щоб менше в Сибір висилати. Він не завалював фронти солдатським м'ясом. Після війни був репресований як противник сталінізму. Українофоб Кернес хоче репресувати Григоренка на карті Харкова і повернути проспекту ім'я українофоба Жукова. Всі ми розуміємо, що це історія не про вулиці і не про Другу світову. Це історія про пригрітих режимом Порошенка реальних сепаратистів, які підняли голови."

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Сепаратистам, які перевзуваються під нову владу, Білецький пообіцяв "солодке життя":

"Товариші сепаратисти. Ми розуміємо, що ви порозумієтеся з будь-якою владою, хто б не прийшов. Але не забувайте, що влади змінюються, а ми – ні. Хто б вам зараз не гарантував безпеку і комфорт, країна не дозволить ні ХНР, ні повернення в русскій мір. Ми знаємо, що робити з такими, як ви. Ні Порошенко, ні Зеленський вам не допоможе.
Реваншу не буде!", - написав Білецький у своєму Telegram.

Нагадаємо, Кернес розлютив українців словами про повернення Жукова

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кернесу загрожують в'язницею за "ватні" нахили

Також "Знай.ua" писав про те, що Кернес почув дивні вітри, харків'яни напружилися