14 лютого, на День Святого Валентина, Зеленський подзвонив по телефону Путіну, і два Володимири мило поспілкувались. Однак, як стверджує Офіс президента, розмова торкалсь тем, далеких від Дня закоханих.

Президент України і президент країни-агресора насамперед обговорили виконання домовленостей, досягнутих під час "нормандського саміту" 9 грудня 2019 року в Парижі, повідомляє ОП.

Крім того, в ході телефонної розмови йшлося про підготовку до наступної зустрічі лідерів "Нормандське четвірки".

Окремо Володимир Зеленський і Володимир Путін обговорили питання нового обміну ув'язненими, які перебувають в полоні не лише на Донбасі, але й в Криму і на території Росії.

"Сторони погодилися з необхідністю активізувати роботу на рівні Тристоронньої контактної групи в Мінську для реалізації досягнутих домовленостей", - зазначили в Офісі президента.

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Російської Федерації Володимиром...

Geplaatst door Офіс Президента України op Vrijdag 14 februari 2020

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський заявив, що Путін розуміє необхідність закінчення війни

Як повідомляв портал Знай.ua, журналісти "Схем" знайшли "російський слід" у поїздці Зеленського до Оману

Також Знай.ua писав, Зеленський анонсував масштабну чистку у "Слузі народу"