Про це він сказав сьогодні, виступаючи з трибуни на засіданні сесії Верховної Ради.

«При всіх своїх демократичності, прагненні миру, дотриманні мінських домовленностей, Україна сьогодні не може гарантувати безпеки жителям сірої зони. Останній інцедент це довів. Вчора під обстрілами були школи та дитячі садочки. Страждають діти! Це не припустимо. Держава повинна гарантувати українцям, що проживають в зоні постійного ризику, право та можливість переїхати на безпечну територію», - переконаний Шахов.

При всіх своїх демократичності, прагненні миру, дотриманні мінських домовленностей, Україна сьогодні не може гарантувати безпеки жителям сірої зони. Останній інцидент це довів. Вчора під обстрілами були школи та дитячі садочки. Страждають діти! Це не припустимо. Держава повинна гарантувати українцям, що проживають в зоні постійного ризику, право та можливість переїхати на безпечну територію.

Geplaatst door Сергій Шахов op Woensdag 19 februari 2020

Він також нагадав, що на території Сірої зони знаходяться переважно шахтарські містечка та поселення. А це сім‘ї, які вже вісім місяців без зарплат.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Сьогодні шахтарі страждають не лише від війни, але й від голоду. Це у 21 столітті! У цих людей немає грошей не те що на переїзд, але й банально на харчі дітям», - стверджує нардеп.

За його словами, держава повинна забезпечити такі сім‘ї житлом та роботою при переїзді на територію «Мирної України». Він вимагає скликання позачергової сесії Верховної Ради з цього питання, а також звіту Міністрів оборони, енергетики та інтеграції Донбасу.