Народний депутат від фракції "Слуга народу" Галина Третьякова пробиралася в парламент через натовп розлючених українців.

Відповідне відео було опубліковано в Telegram-каналі Pavlovsky News у середу, 19 лютого.

Так, перед початком комітетських слухань, присвячених сучасному становищу профспілок, Третьякову зустріла в коридорі група чорнобильців, які вимагали переглянути соціальні гарантії для ліквідаторів катастрофи на АЕС.

"Самі тисячі, сотні тисяч гребете! А нам як прожити на пенсію в 2 тисячі?" – скаржилися нардепу люди.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чиновниці насилу вдалося пройти далі під крики активістів і чорнобильців. До речі, Третьякова є головою парламентського комітету з питань соціальної політики.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці прийшли на Банкову вулицю для того, щоб висловитися проти скандального законопроекту про ЗМІ, а також нагадати Зеленському, що 6 років тому на цьому місці пролилася кров заради світлого майбутнього країни.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп Максим Бужанський відмовився вшанувати пам'ять загиблих на Майдані.

Також портал Знай.uа писав, що депутатка від "Слуги народу" прийшла в парламент в сукні з відвертим декольте.