Українська політикиня, членка ВО "Свобода" Ірина Фаріон закликала українців виступити проти міністра освіти і науки України Ганни Новосад.

Відповідний пост, у якому Фаріон поділилася дописом свого колеги по партії Руслана Андрійко, був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У відставку цього ліберального монстра НОВОСАД - наступницю своїх покровителів і вчителів Квіта і Гриневич. Це саме вони виплекали це УБОЖЕСТВО", - написала Фаріон.

У своєму зверненні представники ВО "Свобода" закликали "студентів, педагогів, духовенство та батьків вийти під Міністерство освіти, вимагати відставки Новосад". Акція запланована на 26 лютого.

Новосад звинувачують у планах скоротити кількість вчителів, а також у пропагуванні сексуальної освіти і антидискримінаційних заходів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Новосад пише з помилками. Не працювала у школі жодного дня. Не має фахової освіти. Як вихованець структур іноземного лобіста Джорджа Сороса, у Міністерстві освіти вона просувала ідеологію гендеру, сексуальні збочення, боролася з образами сім'ї у підручниках. Проти такої політики руйнування та українофобії виступили фахівці, політики та Всеукраїнська рада церков. Такий міністр не потрібен Україні", - йде мова у дописі Андрійка.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Федина вирішила довести Фаріон до межі: "Звіробій покусала".

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальна Фаріон накинулася на білорусів: моральні каліки, більшої потворності не знайти.

Також "Знай.ua" писав, що осатаніла Фаріон звинуватила Порошенка у вирощуванні "медведчуків" по всій Україні.