"Слуга народу" Максим Бужанський відмовився вшанувіти пам'ять жертв, загиблих на Майдані, під час засідання у Верховній раді. Відповідне відео вже кілька днів "гуляє" мережею.

Одіозний нардеп спробував пояснити, чому він відмовився вшанувати пам'ять полеглих на Майдані хвилиною мовчання та продовжував демонстративно сидіти. Про це він розказав журналісту Polithub, відповідаючи на його запитаня.
"А міліціонери - вони не померли? У них нема родичів, вон не загинули на Майдані?... Ми будемо мертвих розділяти - от цих згадуємо, а цих ні? Я уважаю загибель всіх людей, які там загинули. Не відділяю протестуючих від співробітників внутрішніх органів. Я вважаю, що це єдина правильна позиція, а все інше - спекулювання на смерті", - заявив нардеп на запитання репортера.

Слідуючи такій логіці, українцям потрібно вшановувати путінських найманців, ліквідованих військовими ЗСУ, захищаючи свою країну від ворога.

Крім того, Бужанський сказав неправду, адже заступник Голови ВР Руслан Стефанчук, запропонував вшанувати пам'ять "усіх загиблих на Майдані". Приводимо дослівно його слова:

"Цей тиждень увійшов в нашу історію як тиждень Революції Гідності. У мене пропозиція: давайте згадаємо усіх загиблих на Майдані хвилиною мовчання, а також усіх, хто загинув за Україну, захищаючи її державність і суверенітет".

Демонстративна поведінка Бужанського яскраво демонструє його ставлення до державності і суверенності України.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще