Народний депутат Максим Бужанський відмовився вшанувати пам'ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання в Раді. Відповідне відео опублікував у Facebook журналіст Андрій Дзіндзя.

Перший заступник Голови ВР Руслан Стефанчук звернувся вранці 18 лютого на початку засідання до депутатів з пропозицією вшанувати пам'ять загиблих.

"Цей пленарний тиждень — це тиждень, протягом якого відбувалися події на Майдані. Цей тиждень увійшов в нашу історію як тиждень Революції Гідності. У мене пропозиція: давайте згадаємо усіх загиблих на Майдані хвилиною мовчання, а також усіх, хто загинув за Україну, захищаючи її державність і суверенітет ", — сказав Стефанчук.

Поки всі народні депутати і журналісти піднялися вшанувати хвилиною мовчання загиблих учасників Революції на Майдані Максим Бужанський демонстративно сидів.

Свою позицію Бужанський озвучив у власному Telegram-каналі.

"Прямо з трибуни Верховної Ради, В'ятрович щиро жахнувся від того, що навколо повно тих, хто вважає Майдан державним переворотом, а не ніякою не революцією. І вже тим більше, Гідності. В якості екстреної заходи, В'ятрович зажадав, щоб парламент визнав Майдан Революцією. Ясна річ, якщо визнає, що сумніваються одразу полегшено зітхнуть і повірить. Все ж просто", - написав Бужанський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, листування "слуг народу" Лерос і Верещук, взбесившая Бужанського, потрапила в мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука.

Також Знай. ua писав, що Бужанський розгромив закон Бородянського про ЗМІ.