Колишній генерал податкової міліції, блогер і політичний радник Юрій Атаманюк побічно звернувся до голови Державної митної служби України Максиму Нефьодову та його команді. Експерт у жорсткій формі висловився про роботу діючого менеджменту "митниці" і запропонував альтернативу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Атаманюка у мережі Telegram.

Публікація Юрія Атаманюка, Telegram
Публікація Юрія Атаманюка, Telegram

"Друзі! Зверніть увагу, останнім часом, на фейсбуці та інших соц мережах Нефьодов та інші керівники митниці весь час зі службовими собаками. І якщо проаналізувати їх ефективність, позитивні емоції, враховуючи кількість і витрати на утримання, то складається картина , що це найрезультативніший підрозділ на митниці. З урахуванням вищевикладеного, у мене є пропозиція: якщо змінити цього нікчемного бородатого ссавця Нефьодова на якогось навчального пса, може тоді на митниці буде більше порядку. А ви як думаєте?", - пише Атаманюк.

Митниця, фото: Соцпортал
Митниця, фото: Соцпортал

Варто нагадати нашим читачам, що главу Митної служби України Максима Нефьодова помітили на закритій вечірці в столичному клубі Queen. Так, головний митник ритмічно танцював з оголеними дівчатами в масках. Відповідний відеоролик з цим з'явився на просторах мережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Максим Нефьодов виправдався за порно-відео і розлютив українців ще більше: "Нічого страшного".

Як повідомляв Знай.uа голова Митної служби Максим Нефьодов став зіркою порно - в мережі з'явився компромат.

Знай.uа писав, Андрій Холодів показав, як Одеська митниця щодня "мінусує" держбюджет на мільйони гривень.