Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька розповіла про ситуацію в санаторії Нацгвардії в українському селищі Нові Санжари в Полтавській області, куди направили евакуйованих громадян з китайського Уханя. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У нас все добре. Всі здорові. Ми з колегами з міністерства охорони здоров'я весь час на зв'язку", - зазначила глава МОЗ.

Зоряна Скалецька

Також вона додала, що в суботу, 22 лютого, було кілька нарад по скайпу.

Журналіст телеканалу Україна Олександр Махов, який на даний момент знаходиться в санаторії з евакуйованими людьми, уточнив у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook, що іноземці просять книги англійською та іспанською мовами. Бажаючі можуть залишити їх за межами санбазы, де обладнано спеціальний пункт збору.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зоряна Скалецька й Олександр Махов

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ізраїль евакуював 12 громадян, які перебували на круїзному лайнері Diamond Princess.

Як повідомляв портал "Знай.ua", журналісти проникли в закритий санаторій у Нових Санжарах.

Також "Знай.ua" писав, що у селищі Нові Санжари, куди евакуювали українців з Китаю з-за спалаху коронавірус у людей прокинулася совість.