Стало відомо, що в Офісі президента України Володимира Зеленського жорстко прокоментували повідомлення глави російської держави Володимира Путіна про те, що дві країни повинні об'єднатися, і відкинули цю ідею.

Володимир Зеленський та Володимир Путін

Свою позицію ОП виклала в коментарі Washington Examiner, зазначивши, що український лідер Володимир Зеленський критикує путінські "геополітичні амбіції".

"Російсько-українські відносини не повинні визначатися геополітичними амбіціями окремих лідерів. Ці відносини засновані на відносинах людей, які живуть, працюють, створюють і прагнуть до миру поблизу обох сторін кордону", – повідомили в Офісі президента.

Також у відомстві прокоментували безпідставні скарги лідера РФ Путіна на нібито незаконне створення Православної церкви України. Так, у Зеленського зазначили, що президент захистив освіта ПЦУ як законне рішення, прийняте православними лідерами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"В Україні церква та держава відокремлені. Нещодавнє об'єднання Православної церкви України було рішенням виключно народу, ініційованим конгрегацією у відповідності з правилами церкви та узаконеним церковним документом Томос", – заявили в ОП.

Володимир Путін

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Пащенко пояснив, чому президент РФ Володимир Путін пішов на загострення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко стверджує, що президент РФ Володимир Путін є самим небезпечним ворогом для України.

Також "Знай.ua" писав, що Російська Федерація значно спростить для українців отримання громадянства.