У понеділок, 24 лютогоукраїнцям показали голову Державної митної служби Максима Нефьодова без штанів. Про це йдеться у повідомленні телеграм-каналу Dubinsky.pro.

Максим Нефьодов без штанів, фото Дубинського

"Таможня. Без штанов", - коротко і лаконічно підписане фото з Нефьодовим у шортах.

Головний митник країни тримаючи каву в руках, здивував своїм вбранням. Надягнувши чорну теплу куртку, він знехтував штанами і вийшов просто у шортах. Хоча ноги теж тримає у теплі - чорні шкарпеточки на кросівки, як мама вчила. Бо на вулиці ще поки не літо, хоча вже не зима. Креативненький прикид очільника митниці впав у око небайдужим українцям.

Максим Нефьодов, Ліга
Максим Нефьодов, Ліга

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Зрозуміло одне: митниця — це проблема. З неї треба створити щось гарне, щось таке, що не асоціюватиметься з корупцією, поборами, затримками вантажів, контрабандою, порушеннями, чергами, "піджаками", "скрутками". Стосовно того, як вирішувати ці проблеми, на жаль, нема якогось одного рецепту. Треба робити одночасно все", - нещодавно розповідав у одному із інтерв’ю головний митник країни.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Нефьодова помітили на закритій вечірці в столичному клубі Queen. З'явилося відео, на якому головний митник танцював з оголеними дівчатами в масках.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нефьодов заявив, що все нормально і нічого дивного у відео немає.

Також портал Знай.uа писав, що інтимним пригодам Нефьодова знайшли несподіване виправдання.