Із Запорізької області прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що перший заступник глави ОДА не зміг знайти 5 млн для підтримки Запорізького Дитячого Протитуберкульозного Санаторію.

Про це стало відомо завдяки публікації інженера Мотор СІЧ Олени Коцюби в мережі Facebook.

Публікація Олени Коцюби, Facebook
Публікація Олени Коцюби, Facebook

"Дорогі друзі запам'ятайте це обличчя, це Перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації, який сьогодні поховав, Запорізький Протитуберкульозний Дитячий Санаторій в області!!!! Він не знайшов у бюджеті 5 мільйонів для існування санаторію! Іван Сергійович ви вбили дітей хворих на туберкульоз у Запорізькій області, Вам мало двох дитячий смертей, вам напевно хочеться більше, ганьба таким чиновникам! Мені соромно що такі люди керують областю!", - пише Олена Коцюба.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, садити, знищувати, прикривати – Атаманюк дав пораду Зеленському з управління Україною.

Як повідомляв Знай.uа Тігіпка немає і близько - ким Зеленський замінить Гончарука, ЗМІ назвали ймовірні кандидатури.

Знай.uа писав, у Харкові під вікнами губернатора Кучера запахло шинами, що вимагає розлючений натовп.