Як відомо, ще минулого року, коли лідер "Кварталу 95" Володимир Зеленський був лише кандидатом на крісло глави держави, він провернув шикарну рекламну кампанію, яка однозначно увійде в історію, як та, що порвала звичні для нас шаблони – унікальні лозунги, максимальна простота та найголовніше – це вкрай висока ефективна.

Однак, наразі з'ясувалося, що Зеленський виявився ні чим не кращим за інших кандидатів, адже також не виконав те, що так активно заявляв під час виборів. До прикладу, український гарант стверджував, що "весна прийде – саджати будемо". Але зима то дійсно вже закінчилася, а за ґрати так ніхто нікого й не кинув.

Фото одного з гасел Зеленського
Фото одного з гасел Зеленського

Нині ж мережа просто кипить від обурення, де також вже поширюються різноманітні фотожаби з цього приводу. Так, українець Сергій Наумович одну з таких оприлюднив на власній Facebook-сторінці, чим і підняв активне обговорення стосовно теперішньої влади та її обіцянок стосовно "посадки"

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
  • Тримайте ніздрі ширше...
  • Ви ж самі в це не вірите? Іронія?
  • Миша, все х@йня! Давай по-новому!
  • За такими законами, як створили і затвердили депутати, можна взяти хабар в кабінеті ВР і піти на мітинг розповідати як боротися з корупцією, і ніякі закони нікому не страшні і посадки
  • Минуло 8 годин. Поки тиша.
  • Нема кого саджати, всю банду Януковича та всіх корупціонерів Порошенко посадивши, як й обіцяв на Майдані
  • Прийшла весна: у дітей потекли шмарклі, у мужиків слині

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гончарук переплюнув Брагара з собакою, радить переключитися на наркотики і зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Вову несе" - Зеленського благають зупинитися, причина вражає.

Також "Знай.ua" писав, готові заколоти вилами або посадити на палю: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю.