Стало відомо, що нардепи з президентської партії "Слуга народу" отримують так звані "винагороди" в конвертах в розмірі 5 тисяч доларів, які їм видають заступники голови фракції Давида Арахамії. Про це повідомила виключена зі складу партії нардеп Ганна Скороход в програмі "Рандеву" з Яніною Соколовою в суботу, 29 лютого.

Так, за словами Скороход, керівники партії "Слуга народу" отримують по 15 тисяч доларів. Гроші їм видають готівкою на руки.

"Як мені говорили, це заступники фракції", - розповіла вона.

Також колишня "слуга народу" не стала називати конкретні прізвища, пославшись на те, що дала свідчення в НАБУ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Я з самого початку, ще в цьому мене звинувачували, що я не голосую, що я не підтримую партію, але насправді я багато законопроєктів підтримувала. Але не ті закони, які я бачила лобістськими, які я аргументувала, і ми ще багато сварилися з цього приводу та на фракції теж", - зазначила Скороход.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що журналіст розповів, як "слуги народу" реагують на партію Медведчука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", більше всіх з керівництва фракції "Слуга народу" за січень офіційно запрацював перший заступник ВРУ Руслан Стефанчук.

Також "Знай.ua" писав, що голова ВР Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня.