У мережі оприлюднили відеоролик з місця події та показали, як відбувся урочистий захід під стінами Верховної Ради, де мали вперше виставити почесну варту, а також підняти стяг.

Варто зауважити, що вже з першого березня в Україні вводиться церемоніал почесної варти біля Верховної Ради, який нестимуть бійці Національної гвардії. Щоправда, стоятимуть вони під парламентом не завжди, а лише у вихідні та у святкові дні.

Фото з місця події: Страна

Наразі ж у мережі оприлюднили відеоролик та показали, як в Україні було започатковано нову традицію – знесення почесної варти Нацгвардії біля будівлі ВР, а також підняття державного стяга та співання гімну.

Так, на урочистий захід прийшли високопоставлені чиновники, серед яких спікер парламенту Дмитро Разумков, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова київської поліції Андрій Крищенко, а також частина депутатів Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не чекали обміну від Зеленського - українці, затримані росіянами в Азовському морі, повернулись додому

Як повідомляв портал "Знай.ua", критикував Кадирова і поплатився, чим завинив блогер-емігрант перед главою Чечні

Також "Знай.ua" писав, понівечена місцина та "підсмажені" дерева, на фото вдалося зафіксувати наслідки бою на Луганщині