Міністерство оборони показало населений пункт Хутір Вільний на Луганщині після того, як на українських військовослужбовців там напали російські найманці.

Фото і відео оприлюднило офіційне інформагентство відомства "АрміяInform"

Близько 5 ранку російські війська почали обстріл із забороненої зброї. Крили нас 2,5 години. Стріляли мінометами, важкими великими калібрами. Ми їх не чіпаємо, а вони вирішили порушити. Була адекватна відповідь, а що ж ти зробиш. Ми великий калібр не використовували. Вони запросили перемир'я і відступили. Ми вистояли – розповів один з військових ЗСУ

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Відзначається, що незаконні збройні формування під час спроби прориву позицій українських військ стріляли також поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове і Кримське.

Бій під Золотим: кадри наслідків АрміяInform

Бій під Золотим: кадри наслідків АрміяInform

Бій під Золотим: кадри наслідків АрміяInform

Отримавши гідну відсіч, вони запросили режим "тиші", щоб забрати з поля бою своїх поранених і убитих. Українська армія, виконуючи вимоги міжнародного права з ведення бойових дій, задовольнила прохання противника.

Facebook 93-й ОМБр Холодний яр

Facebook 93-й ОМБр Холодний яр

Facebook 93-й ОМБр Холодний яр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українські захисники відбили пекельну атаку російських найманців

Також "Знай.ua" писав, що Хомчак уточнив, скільки людей постраждало в результаті настання бойовиків