Всі українські позиції на Донбасі знаходяться під контролем військ України. Про це заявив начальник Генштабу Руслан Хомчак після засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) на брифінгу.

Засідання РНБО терміново зібрали після ранкового бою на Донбасі. Серед українських втрат під час нападу бойовиків на Донбасі – 1 загиблий боєць, троє поранених і два контуженых.

Він повідомив, що бойовики запросили режим тиші і він зберігається з 10 години ранку. Крім того, Хомчак уточнив, що в результаті боїв з боку бойовиків 4 загиблих і 6 отримали поранення.

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони...

Geplaatst door Офіс Президента України op Dinsdag 18 februari 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"станом на даний момент всі наші позиції перебувають під контролем наших військ", - заявив він.

Крім того, Рада національної безпеки і оборони (РНБО) схвалив і запропонував президенту України Володимиру Зеленському для затвердження проект стратегії нацбезпеки і оборони, яка заснована на трьох принципах державної політики у сфері нацбезпеки: стримування, стійкість, взаємодію.

"Вперше в центрі уваги документа - людина, її життя, здоров'я, честь, гідність, недоторканність і безпеку", - заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, іноземні посли відвідали район розведення сил на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, експерти підбили перші підсумки реформ Зеленського в оборонному секторі.

Також Знай. ua писав, що генштаб почав службове розслідування за гучних слів полковника ВСУ Ноздрачова про Донбасі і "ЛДНР".