Телеведучий і народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський заявив про викриття конвертаційних центрів міністра фінансів України Оксани Маркарової.

Відповідний матеріал вийшов на сайті dubinsky.pro.

"Міністр фінансів Оксана Маркарова незадовго до визнання неплатоспроможним свого Актив-банку, встигла його швидко продати. І саму структуру, і її цінні активи. Продала недалеко — своєї ж компанії (в т. ч. і дорогу нерухомість у Києві). Але якось пройшли стороною незаконні схеми КБ «Акорд банк», основним акціонером якого є Данило Волинець, — чоловік Міністра Маркарової. Хоча через нього в 2018-2019 роках за допомогою конвертаційних центрів було виведено 5 млрд гривень", - заявляє Дубінський.

На сайті наводиться список підприємств, які згідно до публікації, були використані як конвертаційні центри.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олександр Дубинський, фото: theБабель
Олександр Дубинський, фото: theБабель

"Цілком очевидно, що за участю посадових осіб Акорд банку через банківські рахунки зазначених компаній здійснювалась легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом в особливо великих розмірах. Ну і, звичайно, ж ухилення від сплати податків в особливо великому розмірі, за рахунок проведення операцій з підміною номенклатури придбаних та реалізованих товарів", - написав Дубінський.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дубінський пояснив, кому найбільш вигідно відкриття ринку землі в Україні: до чого тут "Голос" Вакарчука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дубінський зробив різку заяву щодо Шабуніна: "Повернулися зір і слух?"

Також "Знай.ua" писав, що Дубінський зі "Слуги народу" дорікнув Зеленському: "Точно ми їх зробили, а не вони нас?"