Відомий український журналіст та депутат президентської фракції Олександр Дубінський розповів, хто найбільше зацікавлений у продажі землі в Україні.

Про це нардеп написав на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Власне, ось вам і головний інтересант розпродажу української землі — в особі соросівської шістки Фурси. "Зеленський обіцяє зменшити концентрацію до 10 тисяч га в одні руки. Так давайте відразу 6 соток і все там. Годі ось це все... Чим більше обмежень, тим менше вартість землі, тим гірше пайшикам, громадянам України, які володіють землею". Пише співробітник компанії "Драгон капітал", спонсора партії "Голос [Сороса]" Томаша Фіали", - йдеться у дописі Дубінського.

Нардеп нагадав, що у 2016—2018 компанія Dragon Capital з європейськими та американськими партнерами інвестувала в нерухомість України близько 400 млн $. За словами Дубінського, Томаш Фіала обіцяв інвесторам, що фонд буде купувати сільськогосподарську землю і конвертувати її в землю під будівництво.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Освоєно таким чином було близько 200 млн USD. А схему викупу сільгоспземель Фіала реалізував в кращих традиціях "лихих 90-х", поклавши свій чеський паспорт на українські закони. Такий собі суддя Бартко В. М. з Фастівського райсуду, протягом 2007-2008 років (якраз після отримання Фіалою грошей від західних інвесторів) виніс десятки рішень про стягнення з селян їх сільгосп паїв на користь якихось Всеволода, Святослава та Оксани Боровка", - резюмував Дубінський.

Собственно, вот вам и главный интересант распродажи украинской земли - в лице соросовской шестерки Фурсы. «Зеленский...

Geplaatst door Александр Дубинский op Woensdag 18 december 2019

Нагадаємо, нардепів запідозрили у підкупі мітингувальників: в КМДА звернулися до глави Нацполіції Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського та "слуг народу" попередили про підступні плани Путіна: "Під загрозою чотири області".

Також портал Знай.uа писав, що Раду суттєво скоротять: скільки нардепів вже можуть збирати портфелі.