Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук скликав терміновий брифінг. Як повідомили у Кабінеті міністрів України, сьогодні, 2 березня, в 11:00 у терміновому брифінгу Гончарук розставить всі крапки над "і" стосовно своєї відставки.

Тепер всі здогадки і слухи

Скріншот з сайту Кабміну

Чутки про відставку Гончарука поширюються давно і посилилися після того, як президент Володимир Зеленський раптово розпорядився провести позачергове засідання Верховної Ради 4 березня. ЗМІ повідомляли, що це може бути пов'язано з перестановками в Кабміні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Гончарук відверто роздратований ситуацією, коли українці відкрито смакують кандидатури для його можливої заміни, а президент не лише не захищає свій Кабмін, але й не заперечує розгляд альтернативних кандидатур.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гончарук переплюнув Брагара з собакою, радить переключитися на наркотики і зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Вову несе" - Зеленського благають зупинитися, причина вражає.

Також "Знай.ua" писав, готові заколоти вилами або посадити на палю: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю.