На Всеукраїнській нараді працівників вугільної галузі України, яка проходила 25 лютого, президент Володимир Зеленський зневажливим чином висловився в адресу жінок.

На інцидент звернув "Гендер в деталях", розмістивши відповідну публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На записі подій чутно наступну розмову. Зеленський хоче дати слово жінці з залу: "Хай жінка перша скаже, це правильно…" Однак її перебиває інший чоловік. У відповідь на це президент стверджує "Та почекайте, ви ж не жінка, ви людина серйозна!"

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

"Гендер в деталях" запропонував читачам оцінити, чи був у висловлюванні Зеленського сексизм, явно натякаючи на зневажливий до людської гідності тон гаранта конституції.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Користувачів мережі розлютила така поведінка глави держави.

Володимир Зеленський на Всеукраїнській нараді працівників вугільної галузі України (25.02.2020(

25 лютого під час виступу Володимира Зеленського на Всеукраїнській нараді працівників вугільної галузі України сталася така «розмова» президента з охочими поставити запитання: Володимир Зеленський: Хай жінка перша скаже, це правильно... (чоловік із залу перебиває) Володимир Зеленський: Та почекайте, ви ж не жінка, ви людина серйозна! (жінка починає скаhжитись) ☝️Із цієї нагоди пропонуємо вам стати частинкою #Сексизм_патруль і визначити, чи є у словах Володимира Зеленського сексизм. Пишіть у коментарях. 🔶 Повний список політиків і медійників, чий сексизм ми аналізували, шукайте тут – http://bit.ly/2Xqza7t Відео з телегерам-каналу «Березовый сок», дякуємо читачці Олені Мельник за те, що звернула нашу увагу.

Geplaatst door Гендер в деталях op Zondag 1 maart 2020

"Все, що говорить Зеленський - це суцільний сексизм. Що не ляпне, то на голову не налазить. Але нічого дивуватись, бо це людина такої ментальності. Достатньо подивитись на його минулу діяльність на телебаченні", - пише українка Kristina Yurchyshyn.

Нагадаємо, це не перше звинувачення Володимира Зеленського у сексизмі і зневазі до жінок. У свій час значного резонансу набула заява президента про те, що українські жінки є "брендом".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський показав, як Зеленський розквитався за відставку Богдана - "Перетворює українців на комах".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський терміново збирає Верховну Раду на позачерговому засіданні.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський відправив делегацію з Ткаченком і Бородянським до патріарха Варфоломія, фото.