У п'ятницю, 28 лютого, стало відомо, що Верховна Рада збереться на позачергове пленарне засідання на вимогу президента України Володимира Зеленського.

Відповідне розпорядження підписав голова парламенту Дмитро Разумков, передає сайт Верховної Ради.

"Згідно з розпорядженням голови Верховної Ради України від 28 лютого 2020 року, засідання скликається у зв'язку з вимогою президента України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев'ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України", - йдеться в повідомленні прес-служби апарату Верховної Ради.

Верховна Рада, фото: Знай. ua
Верховна Рада, фото: Знай. ua

Так, позачергове засідання призначено на 16:00 4 березня 2020 року.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

При цьому причини скликання позачергового засідання і винесені на розгляд питання так і не були озвучені.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Офісі генерального прокурора заявили, що вперше застосували норму про заборону неперсонального голосування (так званого "кнопкодавства") у Верховній Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, політолог Юрій Романенко звернувся до президента Володимира Зеленського з важливою заявою.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський отримав жорстку відповідь на бійню в Нових Санжарах та коронавірус в Україні.