Президент Володимир Зеленський заявив про готовність розпустити Верховну Раду 9-го скликання і оголосити дострокові парламентські вибори, якщо нардепи зі "Слуги народу" відмовляться виконувати передвиборні обіцянки.

"Я їм сказав: якщо ми виконаємо все, що пообіцяли (не треба більше) – ніхто нічого розпускати не буде. Якщо ви прийшли, аби стати депутатами, тоді нам така Рада не потрібна. Ми повинні робити все, що ми пообіцяли: закінчити війну, держава в смартфоні, новий Виборчий кодекс, нову податкову систему та інше", – зазначив він.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

Також Зеленський поскаржився на те, що на депутатів мають вплив великі фінансові групи.

"Для вирішення проблеми, по-перше, треба боротися з фінансовими групами, щоб вони не мали впливу на законодавчому рівні, а по-друге, потрібен відбір, потрібен час. Я за те, щоб зменшити кількість депутатів", - додав президент.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Володимир Зеленський, Офіс президента
Володимир Зеленський, Офіс президента

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський звільнив з посади голови Офісу президента Андрія Богдана і віддав крісло Андрію Єрмаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський задоволений, що справа про вбивство Павла Шеремета зрушила з мертвої точки.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський анонсував масштабну чистку в "Слузі народу".