На днях до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов вкрай цікавий позов. Відтак, просять "покарати", а також змусити Міністерство юстиції України заборонити у державі фракцію чинного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу".

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті Окружного адмінсуду.

Відтак, як повідомляється, позивач хоче, аби суд визнав порушення закону Міністерством юстиції та заборонив партію "Слуга народу".

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

"Позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність Мін’юсту щодо нездійснення контролю за діяльністю партії "Слуга народу" в частині дотримання нею вимог Закону України "Про політичні партії в Україні" та свого статуту. Серед інших вимог позову - зобов’язати Мін’юст звернутись до адміністративного суду з позовом про заборону діяльності політичної партії "Слуга народу", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наразі вирішується питання про відкриття провадження в адміністративній справі.

Нагадуємо, що колишній прокурор Криму Наталія Поклонська повідомила Володимиру Зеленському про те, що хотіла б бути послом Росії в Києві.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський оголосив про зміни в уряді: "Потрібно підбирати ідеальну команду"

Також портал Знай.ua писав, що відомий український журналіст Ігор Лесєв різко розкритикував діяльність нинішньої влади України.