Як відомо, на днях президент України Володимир Зеленський святкував свій день народження. А відтак, цю подію не змогла обійти стороною депутат російської Держдуми і колишній прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська, яка привітала українського лідера та нагадала, що не проти бути послом РФ в Києві.

Відповідний допис вона опублікувала на власній сторінці у Facebook.

"День народження у Президента України Володимира Зеленського. Всі найдобріші і теплі слова Вам скажуть рідні та друзі за святковим столом. А я Вам бажаю, щоб мене якось направили російським послом в Київ. Я знаю, що Ви сподіваєтеся зупинити війну в Донбасі, хочете сховати за грати нахабного і вічно п'яного кабана Порошенко, мрієте розігнати плішиві орди нацистів. Але Вам просто не дають цього зробити...", - написала вона.

Наталія Поклонська
Наталія Поклонська

Також Поклонська підкреслила, що має надію на примирення України та Росії:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Коли будете задувати свічки на святковому торті, згадайте про моє побажання, і Україна зміниться. Ми змінимо її, викинемо цю "мертвечину" з країни і відновимо дружні відносини між Росією і Україною".

Скріншот допису

Нагадаємо, що відомий український журналіст Ігор Лесєв різко розкритикував діяльність нинішньої влади України.

Як повідомляв портал Знай.ua, місія МВФ офіційно заявила про завершення роботи в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський за час президентства не зумів вийти на масштаб політичного діяча.