Звільнений з посади керівника офісу президента Андрій Богдан, який вже 2 тижні після відставки "тішився" своїм відходом від справ і постійно нагадував про себе в мережі, публікуючи, на його погляд, дотепні дописи з Сейшел, підтвердив новину про те, що він повертається до адвокатської діяльності, передає Politeka.

"Всім привіт. Відновив адвокатську діяльність, так що запрошую до співпраці бізнесменів, політиків та інших клієнтів. Буде весело, тримайтеся!!!!", - йдеться у повідомленні.

Скріншот повідомлення Андрія Богдана

Раніше Андрій Богдан розповів про важкий прихід до влади і "перемоги" команди Зеленського. У своєму "лонгріді" Богдан не забув все сперти на "папередніків" та у дусі тих же "папередніків" розповів, як вони, маючи на увазі команду Зелегського, успішно стартували реформу прокуратури та перезапустили "всю політичну систему".

Андрій Богдан, фото: Facebook
Андрій Богдан, фото: Facebook

На завершення Андрій Богдан похвалився своєю благодійністю, заявивши, що "за час роботи жодного хабаря не брав і вигоди не шукав. Чесно працював за рахунок грошей які заробив на адвокатській ниві." Богдан долучив документи, які підтверджують, що нараховану зарплату на посту керівника ОП він перерахував на благодійність.

Трохи лонгріду в стрічку. Галас трохи вщухнув, тепер можу спокійно прокоментувати події останніх днів. Ми прийшли в...

Geplaatst door Андрей Богдан op Woensdag 26 februari 2020

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще