Російський репер Face розповів, що син Петра Порошенка робив на його концерті в Лондоні. Виконавець записав кілька відеоповідомлень у Telegram.

"Вісім днів тому я виступав у Лондоні і мені сказали, що був міжнародний скандал з приводу того, що я когось собі на сцену витягнув. Мені абсолютно без різниці, чий ти син, чия ти донька. У гримерці до мене підійшли організатори і сказали, що тут син Порошенка. Я такий: Гаразд, гаразд. Потім я виходжу на сцену і починаю читати свій реп, і дивлюся, як у першому ряду чувак дуже жорстко міситься, і у нього на голові якийсь хедбенд, на якому написано чи то Фейс, чи то Гоша Рубчинський. Чувак дуже жорстко роз***увався і дуже часто, коли я перебуваю на своїх концертах, я можу витягти когось", - пояснив музикант.

До речі, Face заступився за Порошенка молодшого, заявивши, що фразу про росіян у Лондоні вигукнув не Михайло.

"Я крикнув "Росіяни в Лондоні" - цей чоловік нічого не кричав, крім моєї пісні. Потім під час концерту цей пацан сам вже виліз на сцену і був жорстко припитий насправді, приховувати не буду, і прокричав мені: "Я син Порошенка, давай поговоримо після концерту", але ні з ким спілкуватися після виступу я не став, тому що час був вже пів на третю. Коротше, ЗМІ перестаньте цькувати пацана, пацан красень, тому що слухає Face", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Петро Порошенко в кулуарах Ради відмовився коментувати виступ сина на сцені в Лондоні разом з репером Face.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко заявив, що пройшов вже майже рік, як проти нього сфабрикували десятки справ.

Також портал Знай.uа писав, що Білецький прокоментував "зашквар" сина Порошенка в Лондоні.