Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Михайло Шнайдер вирішив прокоментувати візит колишнього президента України Петра Порошенка на допит у ДБР. Шнайдер звернув увагу своїх читачів на те, що лідер "Європейської солідарності" з'явився на допит з так званою "групою підтримки".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Публікація Михайла Шнайдера, Facebook
Публікація Михайла Шнайдера, Facebook

"Як виявилося, Петя прийшов на допит в ДБР не один, а з потужною групою підтримки. Мені дуже цікаво, це вже дно чи ще ні?", - задався питанням блогер.

Варто нагадати нашим читачам, що в п'ятницю, 24 січня, у Державному бюро розслідувань відбувся допит п'ятого президента України Петра Порошенка. Так, серед іншого експрезидент розповів, що скасував свій візит на Економічний форум у Давос через допит. На його думку, ДБР відстежили, що було придбано квитки і саме на цей день призначили зустріч. При цьому, за словами Порошенка, вони домовлялися зі слідчими про те, що його допитуватимуть з усіх питань одразу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, у Болгарії затримали кримінального авторитета Левіна: підозрюваний у справі Гандзюк.

Як повідомляв Знай.uа допит в ДБР закінчився для Порошенка параноєю: "Пишуть сценаристи "Сватів".

Знай.uа писав, Порошенко вилаяв охоронця перед допитом в ДБР.