У п'ятницю, 24 січня, у Державному бюро розслідувань відбувся допит п'ятого президента України Петра Порошенка. Після цього допиту тепер уже народний депутат Порошенко дав коментарі журналістам, пише obozrevatel.com. Так, серед іншого експрезидент розповів, що скасував свій візит на Економічний форум у Давос через допит. На його думку, ДБР відстежили, що були куплені квитки і саме на цей день призначили зустріч. При цьому, за словами Порошенка, вони домовлялися зі слідчими про те, що його будуть допитувати з усіх питань разом.

Петро Порошенко в ДБР, ЄС
Петро Порошенко в ДБР, ЄС

Однак на допиті вони відмовилися проводити слідчі дії по всіх справах. Зокрема, йдеться про розслідування Мінських угод, проходу українських кораблів через Керченську протоку або націоналізації ПриватБанку. Причому все це розслідування Петро Порошенко називає поганим спектаклем і політичним переслідуванням, яке замовила Росія. "Тому що їм потрібно шоу, яке пишуть відомі сценаристи "Сватів" або "95 кварталу". Підкреслюю, що шоу ми їм робити не дамо", - заявив Порошенко.

"Безумовно, все це має характер політичних переслідувань. Якщо є помста Порошенко з боку керівництва країни або керівництва правоохоронних органів, будь ласка, але вони шкодять Україні", - підсумував експрезидент.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, Милованов виявився фанатом Порошенко, правда розкрилася через пів року.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що подруга Порошенко йде з Верховної Ради.

Також портал "Знай.иа" писав, що Порошенко проігнорував 15 допитів в ДБР.