У вівторок, 3 березня, відбулось екстрене засідання фракції ″Слуга народу″, на якому вирішувалася доля Кабміну і силових органів України.

На засіданні ″слуги народу″ обговорювали завтрашній день - на середу, 4 березня, заплановано позачергове засідання Верховної Ради, і одним з питань порядку денного є кадрові перестановки. Основне питання - чи приберуть прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський повідомив в Telegram-каналі, що доля Гончарука практично вирішена — проти його відставки проголосували всього три депутати фракції.

Українці в мережі вже встигли наплодити жартів щодо відставки Гончарука. Зокрема, опубліковані ″унікальні кадри″ відходу Гончарука з посади:

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто зазначити, що кадри взяті з відео, яке не так давно сам Гончарук публікував на Facebook. Прем'єр-міністр з нагоди Дня знань привітав школярів та показав їм приміщення Кабінету Міністрів, проїхавши на електросамокаті.

Перше вересня — це завжди старт. Для когось — шкільного життя, для когось — студентського. Моє перше вересня співпало...

Geplaatst door Oleksiy Honcharuk op Zondag 1 september 2019

Що ж, Гончарук стартував на посаді прем'єра, як школяр - на самокаті. На тому ж засобі пересування і виїхав з Кабміну.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Зеленського назвали несподівану заміну Гончаруку, хто посуне прем’єра

Як повідомляв портал Знай.ua, Тігіпко може бути лише завісою для переговорів.

Також Знай.ua писав, перед скликанням Ради у Зеленського зробили несподівану заяву про долю Гончарука