У четвер, 5 березня, президент України Володимир Зеленський запланував поїздку до Нових Санжар. Український лідер вирішив провідати людей, евакуйованих з Китаю, які провели два тижні в обсервації, підтримати їх після негостинного прийому. Адже днями вже закінчується період карантину, тож Зеленський хоче на власні очі побачити і показати українцям, чи не захворів ніхто на коронавірус.

Нові Санжари, фото Oleksandr Makhov, facebook
Нові Санжари, фото Oleksandr Makhov, facebook

Як відомо, раніше через страх і паніку через небезпечний китайський коронавірус COVID-19, місцеві жителі влаштували протест і жбурляли камінням по автобусі, який рухався у сторону санаторію.

Обсервація в Нових Санжарах, скрін з відео
Обсервація в Нових Санжарах, скрін з відео

Слідом за керівництвом МОЗ в селище Нові Санжари Полтавської області прибув секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данилов. Він перевірив, як розмістили в санаторії «Нові Санжари» евакуйованих з Китаю українців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мало ганьби Санжар - мешканці Чернівців влаштували бунт під будинком хворого коронавірусом.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Чернівців влаштували бунт під будинком хворого коронавірусом.

Також Знай. ua писав, що коронавірус прийшов в Україну - МОЗ підтвердило захворювання.