Потенційний кандидат на прем'єрське крісло – Денис Шмигаль подав свою декларацію. Документ був опублікований на сайті електронного реєстру. Так, згідно з декларацією, пан Шмигаль має у власності кілька ділянок землі у Львові та Львівській області, а також володіє будинком. Крім того, на дружину Шмигаля оформлений елітний автомобіль Land Rover Discovery Sport.

Що стосується грошових доходів, то Денис Шмигаль отримав понад 2 мільйони гривень зарплати за роботу на Бурштинській ТЕС. Також він був "дорогим" консультантом на ДТЕК "Східенерго", де отримав майже 1 мільйон гривень заробітної плати. Ще майже 230 тисяч гривень кандидат у прем'єри отримав за роботу на посаді голови Івано-Франківської ОДА. Що стосується сімейних заощаджень, то згідно з декларацією подружжя зберігає готівкою 235 тисяч доларів.

Денис Шмигаль, скрін з відео
Денис Шмигаль, скрін з відео

У середу, 4 березня, стало відомо, що президент України Володимир Зеленський у Верховній Раді подав кандидатуру Дениса Шмигаля на посаду прем'єр-міністра України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Зеленського назвали несподівану заміну Гончаруку, хто посуне прем'єра.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Владислав Скальський, Денис Шмигаль і Андрій Прокопенко увійшли в трійку кращих губернаторів України.

Також портал "Знай.ua" писав, що Рада призначила нового міністра громад і територій Дениса Шмигаля, що про нього відомо.