Народні депутати з фракції "Слуга народу" пропонують повернути Петра Порошенка. Нардепи вважають, що настав час повертати до влади колишнього президента України. Саме так вони жартують один з одним в онлайн-спілкуванні під час засідання ВР.

У мережі з'явився знімок екрану смартфона одного з народних депутатів, де чітко видно переписку. В онлайн-листуванні "слуги народу" підбадьорюють один одного:

Скріншот: Telegram
Скріншот: Telegram

– Малий, вище ніс! Давай, може, Пороха повернемо?

– До того йде, я бачу…

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Напередодні 4 березня Президент України Володимир Зеленський і колишній глава держави Петро Порошенко поспілкувалися біля президії Верховної Ради. У цей день відбулося позачергове пленарне засідання. Верховна Рада України підтримала відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука і його уряду та затвердила призначення на цей пост Дениса Шмигаля.

Скріншот: Telegram
Скріншот: Telegram

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гончарук подав у відставку, документ

Як повідомляв портал "Знай.ua", колега Зеленського шукає очільника МВС у Facebook і це не жарти - текст звернення

Також "Знай.ua" писав, після заяви Гончарука українці оточили Раду, натовп правоохоронців вже напоготові - екслюзивні кадри