Руслан Рябошапка демонстративно покинув позачергове засідання Верховної Ради, яка його звільняє.

Після виступу у сесійній залі генпрокурор Руслан Рябошапка ще мав відповідати на запитання народних депутатів однак він демонстративно вийшов. Що було більше схожим на втечу.

Рябошапка, виступаючи на засіданні парламенту, зазначив, що "постанову, внесену ініціаторами побудовано на відвертій брехні та маніпуляціях".

"І мене не цікавить думка Бужанського про реформу прокуратури", - сказав генпрокурор.

За його словами, для нього важливо, що до цієї постанови додається лист батька Катерини Гандзюк, у якого з'явилася надія, що вбивці його дочки будуть покарані.

"Я не став нічиїм слугою. Я був і залишаюся незалежним. А незалежного прокурора не може бути примушений, його можна тільки звільнити. І я йду, але я йду для того, щоб повернутися", - зазначив Рябошапка.

Після цих слів він покинув сесійну залу, не дивлячись на заклик голови Верховної Ради Дмитра Разумкова про те, що він ще повинен відповідати на питання.

При цьому деякі депутати кричали йому вслід: "Ганьба!".
Також було видно, що Разумков невдоволено хитає головою від такої поведінки, зазначивши: "Він просто вийшов".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський сказав своє сакральне ″до побачення″ Рябошапці

Як повідомляв портал Знай.ua, монобільшість Верховної Ради за поданням президента Володимира Зеленського обрала новим главою уряду Дениса Шмигаля.

Також Знай.ua писав, Зеленський жорстко розкритикував Гончарука