Уряд Шмигаля збирається продовжити співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

Про це новий прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив в ефірі програми ″Право на владу″.

Новоспечений прем’єр назвав співпрацю з МВФ ″добрим ресурсом″ для України.

″Ми зацікавлені у співпраці з МВФ та іншими міжнародними фінансовими організаціями. Це доволі добрий ресурс для нашої країни, бо ці проекти вчать і дають нам змогу бути в цивілізованому світовому ринку фінансового ресурсу″, - сказав Шмигаль.

Щоправда новий прем'єр не уточнив, яким саме ресурсом буде Україна у цьому світовому ринку. Як і не сказав, де уряд збирається брати гроші на повернення боргів, які знову будуть рости.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Уряд Шмигаля продовжить співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

Уряд Шмигаля продовжить співпрацю з Міжнародним валютним фондом. Про це новий прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив в ефірі програми «Право на владу». «Ми зацікавлені у співпраці з МВФ та іншими міжнародними фінансовими організаціями. Це доволі добрий ресурс для нашої країни, бо ці проекти вчать», - сказав Шмигаль.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 5 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новий прем'єр Шмигаль назвав коронавірус головною проблемою України

Як повідомляв портал Знай.ua, монобільшість Верховної Ради за поданням президента Володимира Зеленського обрала новим главою уряду Дениса Шмигаля.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав своє сакральне ″до побачення″ Рябошапці