Народний депутат та співзасновник фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов розкритикував новий уряд президента України та заявив, що надії на нього немає зовсім і українцям доведеться знову страждати.

Про таке він заявив у прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", який транслювали на телеканалі "1+1".

"Між першим і другим урядом Зеленського є відмінності. Першому уряду було все ж таки легше, адже на нього працювала економіка, налагоджена за Порошенка, і шляхом цього запасу міцності, дефолт так і не стався, але за ці декілька місяців, економіку зруйнували вщент. І тепер це питання лише часу.

Герасимов,скріншот з відео
Герасимов,скріншот з відео

Я не розумію, як за шість місяців можна було так все зруйнувати – треба було постаратися. Друга відмінність, це уряд олігархів, але навіть це не головне. А головне інше – другий уряд Зеленського, це уряд без надії, адже вони тепер збираються забрати субсидії та соціальні виплати у мільйонів сімей, у тому числі у мільйонів пенсіонерів", - сказав він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дмитро Разумков розкрив карти про Дениса Шмигаля.

Як повідомляв портал Знай.uа, оприлюднено імена нових міністрів уряду Шмигаля.

Також портал Знай.uа писав, що Денис Шмигаль заявив про прем'єрські цілі.